Nevezési szabályzat

 

1) A nevezéskor minden jelentkező tudomásul veszi, hogy a Downhill Országos Bajnokság 2017 bármelyik versenyszámában saját felelősségére indul.

2) A sporteseményre történt jelentkezésével kijelenti, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre felkészült, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. Egészségi állapotát rendszeresen ellenőrzi, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza. Engedélyezi, hogy szükség esetén sportorvosi vizsgálatnak, vagy doppingvizsgálatnak alávessék és elfogadja a verseny orvosainak utasításait.

3) Nevezést csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha minden mezőt pontosan kitölt, és legalább egy versenyszámot bejelöl. Amennyiben az adatlap pontatlanul kerül kitöltésre és ebből adódóan probléma merül fel, a rendező nem vállal felelősséget!

4) Miután a nevezés megtörtént és amennyiben elfogadásra kerül, a neve, licensz száma, valamint születési adatai megjelennek a nevezési listában. Külön nem küld a rendszer visszaigazoló emailt.

5) A nevezési lap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a nevezési lapon közölt adatok a 2GP Kft. nyilvántartásába bekerüljön, valamint adatait a verseny szponzorai marketingcélokra felhasználják.

6) Elfogadja, hogy a sporteseményről készült film- és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kér. Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a 2GP Kft. előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

7) A nevezési díjakról a versenykiírásban, a http://dhracing.hu weboldalon és a Downhill Országos Bajnokság 2017 facebook esemény oldalán tájékozódhat. Minden kedvezmény csak online előnevezés esetén vehető igénybe. A nevezési díjak rendezése a helyszíni regisztrációnál történik.

8) 18 év alatti nevezőknek kötelező aláíratnia a szülői hozzájárulást, amit a helyszíni regisztrációnál kell leadnia, anélkül nem tudjuk elfogadni a nevezést.

9) A versenyeken az előírt biztonsági felszerelés viselése, azaz bukósisak és térdvédő kötelező! Ezt a rendezőség a helyszínen folyamatosan ellenőrzi és hiánya adott esetben kizárást vonhat maga után.

10) Amennyiben rendelkezik versenyzői licensszel, vagy bármilyen más sportkiegészítésű balesetbiztosítással, a biztosítás automatikusan fedezetet nyújt, egyéb esetben ajánlott balesetbiztosítás megkötése a verseny idejére. Biztosítás kötésére a helyszínen nem lesz lehetőség! Amennyiben nem rendelkezik biztosítással, úgy kizárólag saját felelősségre indulhat el a Downhill Országos Bajnokság 2017 bármelyik versenyszámában.

11) A 2GP Kft. fenntartja a jogot, hogy a nevezési szabályzatot bármikor módosíthatja.

Budapest, 2017. május 26.

2GP Kft.


Downhill Országos Bajnokság a Facebook-on


Támogatók, partnerek:

 

Shimano

 

Monster Energy

Bringaréna

MyActionCam

Skullcandy

Schwalbe

DJI

Sodrás Szépségszalon

 

MKSZ

Atedin

INTERSPORT 

Pro Bike Gear

 

  Kärcher 

 Standmag

Eplény, Rendőrség